IT

IT

Snidar IT renoverar och reparerar datorer. Vi får begagnade datorer från olika företag när de ska byta ut sina använda mot nya datorer. Vi testar datorernas olika komponenter (minnen, processor, hårddisk, chipset, portar mm) med olika testprogram och byter ut de delar som är felaktiga. 

Snidar IT installerar sedan Linux på datorerna som vi sedan kan sälja till ett reducerat pris till personer som har ett funktionshinder eller svag ekonomi. Vi kan även förse datorerna med olika nyttoprogram, som t.ex. LibreOffice, antivirusprogram, internetsökmotorer e.t.c.

Snidar reparerar också datorer, ominstallerar operativsystem eller andra program och uppgraderar de komponenter som kunden önskar.(Eventuellt kan vi bygga en dator efter kundens önskemål; Pris därefter.) 

Till försäljning finns Laptops, 12 tum och 15 tum och stationära.
Du kan betala kontant, med swish eller faktura. Vi tar tyvärr inte kortbetalning.


Mobiltelefoner

Snidar IT renoverar och reparerar även mobiltelefoner. Vi testar mobilens komponenter och byter ut de som är trasigt. Detta är ny verksamhet så vi är inte låst vid något märke eller modell vilket gör att vi är flexibla och gärna tar emot förfrågningar om reparationer då vi gör en bedömning om vi har möjlighet till reparation av de efterfrågade. 

Vi erbjuder tjänster såsom:

- Skärmbyte

- Batteribyte

Har du en trasig mobiltelefon som du annars tänkt slänga? Vi utvecklar oss hela tiden och söker därför ständigt nytt material att öva våra medarbetare med. Kontakta oss om du vill skänka mobilenhet eller platta. Skicket eller ålder är inget problem!